Retur og reklamasjon

Hos oss har du 30 dagers åpent kjøp.

SLIK RETURNERER DU:

Fyll ut returskjema. Angi hvilke varer du returnerer. Sørg for at mottakeradressen kommer tydelig frem. Legg varene du skal returnere i original emballasje. Returner pakken på postkontoret. Returadresse:

Boot Netthandel, Vestsideveien 2568, 6570 Smøla

NB! Det er kundens ansvar for at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Om du velger en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Ikke bruk orginalesken som emballasje. Esken må pakkes inn i egnet emballasje. Hvis din retur ikke er godkjent, vurderer vi varens verdireduksjon og tilbakebetaler varens brukte verdi.

REKLAMASJON

Om du mener det er noe galt med produktet, ta kontakt med oss og gi oss en beskrivelse av problemet. Send oss gjerne bilder om mulig. Vi forsøker å løse problemet sammen med deg, og hjelper deg å ordne retur i de tilfellene det er nødvendig.

Kontaktinformasjon finner du her.

Feil ved forsendelsen

Hvis vi har pakket feil vare eller du mangler noe i din pakke, så beklager vi på det sterkeste. Ta kontakt med vår kundeservice, og vi lover at vi skal ordnet opp så raskt vi kan! Kontakt oss her eller send en mail til kontakt@bilfronten.no