Levering og leveringstid

Hvor lang er leveringstiden?

Vårt hovedlager ligger på Smøla. Vi sender ut varene i løpet av én virkedag. Normal leveringstid er 2-4 virkedager for lagervarer. Bestiller du på mandag, skal du vanligvis kunne motta bestillingen din mellom onsdag og fredag samme uke. I enkelte tilfeller kan det ta 5-7 virkedager før varen blir levert til deg. Grunnen til det kan være perioder med veldig stor pågang hos oss eller hos våre samarbeidspartnere Bring og Posten. Etter at Posten la om systemet med A- og B-post har leveringstiden blitt noe lenger enn hva det var før 1/1-2017. For bestillingsvarer vil leveringstid vanligvis være 10-20 dager, men dette kan variere noe.  Rask levering er høyt prioritert hos oss! NB! Vær oppmerksom på at din adresse er riktig når du bestiller og at postkassen din er godt merket med navn. Noen ganger sender vi ut pakker til kunder, men får bestillingen i retur grunnet ukjent adresse eller uavhentet pakke.

Er det toll på varene?

Bilfronten.no er en norsk nettbutikk som holder til på Smøla. Det er selvfølgelig ingen toll på våre bestillinger, så lenge pakken blir sendt til en norsk adresse. 

Leveringsmetoder

Metodene vi benytter er Brevpost og Klimanøytral Servicepakke, samt Bedriftspakke hvis du bestiller som bedrift. Vi benytter oss alltid av Bring eller Posten som transportør.

Brevpost har ikke sporing.

Får ikke bestillingen din plass i postkassen, vil den bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post eller varsling på SMS. 

 

 

 

 .