Hvorfor dashcam?

Når veien er din arbeidsplass

Det har blitt stadig mer populært å bruke dashcam i forbindelse med jobben for yrkessjåførere. Dette medfører også økt risiko for yrkessjåførerene for å bli involvert i en kollisjon eller ulykke. Et dashcam vil i mange tilfeller kunne avklare et evt skyldspørsmål.

 

Når du vil "analysere" kjøreturen

Dashcam har blitt populært blant annet til å analysere kjøreturen for kjøreskoler og andre som er ute på øvelseskjøring. Dette er også fin læring for eleven slik at han/hun kan gjennoppleve kjøreturen i etterkant. 

 

Når du trenger bevisførsel i forhold til uansvarligheter i trafikken

Det kan alltids være litt irriterende når du ser noen opptre uansvarlig i trafikken og du tenker at han/hun skulle blitt rapportert/annmeldt. Dette kan du nettopp gjøre ved hjelp av et dashcam. Med våre dashcams kan du dokumentere alt av lyder, skiltnummer og ikke minst hendelsesforløpet i full HD.

 

Når du trenger bevis ved hærverk, uhell, "parkeringsbulker" eller tyveri

Et dashcam kan også være operativt når bilen står stille. De fleste kameraer har en såkalt "motion detection" (bevegelsessensor) som automatisk aktiverer kameraet når det er bevegelse rundt bilen. Dette kan dokumentere for eksempel uhell når bilen står parkert eller tyveri. 

 

Når du trenger bevis ved en ulykke

Det oppstår dessverre ofte uenighet ift skyldspørsmålet ved en bilulykke. Med en av våre dashcam installert i bilen kan du unngå dette og få en god dokumentasjon på hva som har skjedd.

 

Når du ønsker å dokumentere uvanlige situasjoner

Vi har vel alle opplevd situasjoner i trafikken som vi gjerne skulle ha filmet. Det kan være "nesten-ulykker", promillekjøring eller andre hendelser som kan oppstå. Med et dashcam får du med deg alt og kan dokumentere med både lyd og bilde i etterkant.